Thursday, July 10, 2014


Italian-Blog: Ciao Tutti

AN IMPRESSIVE, GREAT ITALIAN DISCOVERY BLOG (- IN DUTCH -)
EEN PRACHTIGE ONTDEKKINGSBLOG DOOR ITALIË
waarover de maakster - Saskia Balmaekers - op haar website schrijft:
Ciao tutti!
Welkom op mijn Italiëblog!
Ik neem jullie elke dag even mee naar Italië, om te genieten van de Italiaanse cultuur, de Italiaanse keuken en de Italiaanse taal. Uiteraard zal ik ook regelmatig restaurantjes, boeken, films en evenementen bespreken, zodat je het Italiëgevoel ook gewoon op een doordeweekse avond kunt opzoeken of zelfs in huis kunt halen!

Zelf ben ik sinds mijn eerste kennismaking met Italië helemaal verslingerd geraakt aan het land, de geuren, het heerlijke eten, de druk gebarende mensen op straat, de taal....

Met Ciao Tutti wil ik iedereen die deze passie voor Italië deelt (of die het gewoon een heel fijn vakantieland vindt) voorzien van leuke weetjes, nuttige tips, lekkere adresjes (in Italië en in Nederland) en het laatste nieuws uit Italië.

Andiamo!